Dadinha Selderbeek

Ik kom uit Portugal en woon al ruim 30 jaar in Nederland. Mijn Nederlands is op zich goed, maar er zijn sommige klanken die voor mij moeilijk blijven door mijn Portugese taal. Bijvoorbeeld klanken als “AU” en “TJE” (vooral woorden als HOUT zijn moeilijk uit te spreken) en nog een paar. De cursus Uitspraakverbetering met Jos werd mij aangeboden door Swets, wat ik met beide handen heb geaccepteerd.
Dit was het begin van een leerzame en mooie tijd met Jos. Ik keek elke week weer naar haar les uit. Ze is ontzettend goed professioneel, heeft zeeën van geduld en ideeën , voelt aan waar de meeste aandacht nodig is en werk intensief daaraan en op een ontspannende manier. Bovendien is ze vriendelijk en heeft ze humor.
Ik vind dat mijn moeilijke klanken aanzienlijk verbeterd zijn en dat de mensen mij minder vaak vragen: 'Wat zeg je?' Bijna dagelijks als ik woorden met de klanken die ik zo vaak met Jos heb geoefend spreek, denk ik met plezier aan haar.
Jos, ik wil je bedanken voor je geduld, een leerzame tijd en vriendelijkheid.


Select language

Search

Test your knowledge

How good is your Dutch?

28 questions on Dutch language and culture

Klik hier voor de taaltest

Click here to test your knowledge.

Cultural differences

During the lessons we are, of course, sensitive to cultural differences. It is often not just a question of how you say something, but what you say in which situation!

More information?

If you are interested in any of the Plezier in taal courses, please send an email to mail@plezierintaal.nl or call me on 06 (31) 16 51 00 78 for further information.