6


-  Is het eten lekker, Ana? vroeg Rik.
-  Ja.
 
Maar er kwam niemand naar buiten. Rik begon te praten maar ik luisterde weer niet. Ik kon alleen aan Ethan denken. Hij zat als een splinter vast in mijn gedachten. Ik voelde zijn afstand en een oude wond ging opeens open. Ik had zo vaak dat lege gevoel dat ik iets miste.
 
We waren al klaar met eten en ik had het nog niet beseft.
-   Zullen we de rekening vragen? vroeg Rik. Ana, hoor je me?
-    Oh, jazeker.
 
Aaron kwam naar ons toe toen Rik hem riep. Ik wilde aan hem vragen of Ethan nog aanwezig was, maar ik deed het niet. Ik weet niet waarom ik dat niet deed, omdat wat ik graag wilde was ... We betaalden Aaron en op de achtergrond hoorden we Norah Jones zingen.  
 
We stapten op onze fiets en begonnen te fietsen tussen de hoge bomen die met een dansende beweging, boven ons hoog in de lucht probeerden hun vrijheid te ontdekken. Wij verdwenen in de verte op onze fiets.
 
Ik hoorde de telefoon rinkelen. Met een duf hoofd stond ik op en nam de telefoon op. 
 


Select language

Search

Test your knowledge

How good is your Dutch?

28 questions on Dutch language and culture

Klik hier voor de taaltest

Click here to test your knowledge.

Cultural differences

During the lessons we are, of course, sensitive to cultural differences. It is often not just a question of how you say something, but what you say in which situation!

More information?

If you are interested in any of the Plezier in taal courses, please send an email to mail@plezierintaal.nl or call me on 06 (31) 16 51 00 78 for further information.