19

Hij dacht aan de fouten die hij had gemaakt. Zijn verleden was aanwezig in de manier waarop hij liep en je kon de pijnlijke herinneringen in zijn gezicht zien. Hij zou haar zeker teleurstellen en ze zou hem zeker kwetsen.

- Ik zal je fiets in de auto zetten.

Ze zaten in de auto op weg naar Ana's huis. Hij keek vooruit en de gezichten van Ursula en Aaron tekenden zich af in de rook van zijn sigaar. Hij dacht aan wanneer het mis was gegaan. Toen dacht hij dat hij de wereld kon veroveren en nu deed hij alsof hij de wereld had veroverd. Misschien in een ander leven. Als hij opnieuw zou kunnen beginnen. De rook van zijn sigaar ontsnapte door het raam en de gezichten van Ursula en Aaron verdwenen in de lucht. Hij zocht naar woorden om tegen Ana te zeggen maar hij kon ze niet vinden. 
Ana keek hem aan maar ze kon de gezichten in de rook niet zien, alleen de harde lijnen in zijn gezicht. Ze voelde de onuitgesproken woorden en ze vroeg zich af of hij haar echt had aangeraakt of dat de betovering van liefde haar had bedrogen.

Ethan parkeerde de auto voor Ana's huis en haalde de fiets uit de auto. Hij keek haar aan en vertrok zonder een woord te zeggen. Ethan vroeg zich af of hij haar ooit weer zou zien.
Ze liep haar appartement binnen, pakte de brief en ze verbrandde hem. De geur van het verbrande papier verspreidde zich door de hele kamer, maar ze kon alleen wierook ruiken. Ze vroeg zich af of ze hem ooit weer zou zien.

 


Select language

Search

Test your knowledge

How good is your Dutch?

28 questions on Dutch language and culture

Klik hier voor de taaltest

Click here to test your knowledge.

Cultural differences

During the lessons we are, of course, sensitive to cultural differences. It is often not just a question of how you say something, but what you say in which situation!

More information?

If you are interested in any of the Plezier in taal courses, please send an email to mail@plezierintaal.nl or call me on 06 (31) 16 51 00 78 for further information.