19

Hij dacht aan de fouten die hij had gemaakt. Zijn verleden was aanwezig in de manier waarop hij liep en je kon de pijnlijke herinneringen in zijn gezicht zien. Hij zou haar zeker teleurstellen en ze zou hem zeker kwetsen.

- Ik zal je fiets in de auto zetten.

Ze zaten in de auto op weg naar Ana's huis. Hij keek vooruit en de gezichten van Ursula en Aaron tekenden zich af in de rook van zijn sigaar. Hij dacht aan wanneer het mis was gegaan. Toen dacht hij dat hij de wereld kon veroveren en nu deed hij alsof hij de wereld had veroverd. Misschien in een ander leven. Als hij opnieuw zou kunnen beginnen. De rook van zijn sigaar ontsnapte door het raam en de gezichten van Ursula en Aaron verdwenen in de lucht. Hij zocht naar woorden om tegen Ana te zeggen maar hij kon ze niet vinden. 
Ana keek hem aan maar ze kon de gezichten in de rook niet zien, alleen de harde lijnen in zijn gezicht. Ze voelde de onuitgesproken woorden en ze vroeg zich af of hij haar echt had aangeraakt of dat de betovering van liefde haar had bedrogen.

Ethan parkeerde de auto voor Ana's huis en haalde de fiets uit de auto. Hij keek haar aan en vertrok zonder een woord te zeggen. Ethan vroeg zich af of hij haar ooit weer zou zien.
Ze liep haar appartement binnen, pakte de brief en ze verbrandde hem. De geur van het verbrande papier verspreidde zich door de hele kamer, maar ze kon alleen wierook ruiken. Ze vroeg zich af of ze hem ooit weer zou zien.

 


Selecteer taal

Zoeken

Test je kennis

Hoeveel weet je al van de Nederlandse taal?

28 vragen over de Nederlandse taal en cultuur.

Klik hier voor de taaltest

Klik hier om je kennis te toetsen.

Cultuurverschillen

Natuurlijk hebben we tijdens de trainingen ook oog voor verschillen in cultuur. Dus je leert niet alleen hoé je iets zegt in het Nederlands, maar ook wát je zegt in een bepaalde situatie.

Meer weten?

Ik stel het zeer op prijs als je contact met mij opneemt. Vul hiervoor het contactformulier in. Je kunt me ook bellen op nummer 06-16 51 00 78.