Nieuws

Wil je weten hoe goed je Nederlands al is?

…omdat je het examen Nederlands als 2e taal (NT2) deel I of II wilt doen;
…omdat je toch nog je kennis van het Nederlands wilt opfrissen, hoewel je dit examen al gehaald hebt;
…omdat je gewoon interesse hebt in de Nederlandse taal;

…doe dan de gratis Taaltest van Plezier in taal. Je ziet niet alleen welke vragen je fout hebt gedaan en wat het goede antwoord moet zijn maar je krijgt ook een uitgebreide uitleg te zien wanneer je dat wilt

In deze taaltest komen bijna alle grammatica-onderwerpen aan bod en er zijn ook een paar vragen bij over pragmatiek, oftewel: hoe zeg je iets in het Nederlands? Aan het eind van de test zie je hoeveel vragen je goed hebt beantwoord en dat niet alleen ... Als je op een leuke en interessante manier je niveau wilt verbeteren, kijk dan naar de speciaal voor jou aanbevolen lessen. De selectie wordt gemaakt op basis van de vragen die je fout beantwoord hebt, als je al fouten gemaakt hebt …. Voor een paar euro per les kun je díe lessen downloaden die je nodig hebt. Je kunt onder ‘Lesmateriaal’ alle 26 lessen vinden die corresponderen met de vragen van deze test. Er zijn 22 lessen over een grammaticaal onderwerp en 4 lessen over pragmatiek.

Wil je alleen de gratis test doen en weten hoe goed je al bent? Dat is ook prima. Je krijgt je resultaten meteen in beeld na de test en je hoeft niet eerst in te loggen. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen het lesmateriaal te kopen en de test over te slaan. Maar eigenlijk is dit wel jammer, want de koppeling tussen de test en het lesmateriaal is juist interessant.

Veel succes en veel plezier! 


Selecteer taal

Zoeken

Cultuurverschillen

Natuurlijk hebben we tijdens de trainingen ook oog voor verschillen in cultuur. Dus je leert niet alleen hoé je iets zegt in het Nederlands, maar ook wát je zegt in een bepaalde situatie.

Meer weten?

Ik stel het zeer op prijs als je contact met mij opneemt. Vul hiervoor het contactformulier in. Je kunt me ook bellen op nummer 06-16 51 00 78.