Nieuws

 

Woon je in Italië, Engeland, Texas, Maastricht of waar dan ook en wil je Nederlands leren vanuit huis? Dat kan, als je een computer hebt tenminste. Plezier in taal biedt trainingen Nederlands digiTAAL aan op alle niveaus. Het is een heel leuke en effectieve manier om Nederlands te leren of je Nederlands te verbeteren.

Hoe ziet een les eruit? Je kunt tijdens de les op mijn beeldscherm kijken. Daar verschijnt het lesmateriaal, dat ik speciaal voor jou gemaakt heb. We kunnen met elkaar praten en via het scherm oefeningen doen. De zinnen die je maakt, voeg ik toe aan het lesmateriaal dat ik van tevoren gemaakt heb.
Bovendien kun je tijdens de les luisteroefeningen, leuke interactieve grammatica-oefeningen en uitspraakoefeningen doen en af en toe een kort filmpje over Nederland bekijken.

Na de les mail ik alles naar je toe. Je krijgt ook huiswerkoefeningen toegestuurd.
Het leuke is dat je op deze manier goed kunt zien hoe je elke les vooruit gaat. Ik zorg ervoor dat het materiaal er mooi uitziet en doe er ook elke keer een mooie foto van Nederland bij.

Interesse? Stuur me even een mailtje - of bel me - om meer informatie aan te vragen. Je kunt ook een gratis proefles aanvragen, zodat je zelf kunt zien hoe het gaat.


Selecteer taal

Zoeken

Cultuurverschillen

Natuurlijk hebben we tijdens de trainingen ook oog voor verschillen in cultuur. Dus je leert niet alleen hoé je iets zegt in het Nederlands, maar ook wát je zegt in een bepaalde situatie.

Meer weten?

Ik stel het zeer op prijs als je contact met mij opneemt. Vul hiervoor het contactformulier in. Je kunt me ook bellen op nummer 06-16 51 00 78.