Dadinha Selderbeek

Ik kom uit Portugal en woon al ruim 30 jaar in Nederland. Mijn Nederlands is op zich goed, maar er zijn sommige klanken die voor mij moeilijk blijven door mijn Portugese taal. Bijvoorbeeld klanken als “AU” en “TJE” (vooral woorden als HOUT zijn moeilijk uit te spreken) en nog een paar. De cursus Uitspraakverbetering met Jos werd mij aangeboden door Swets, wat ik met beide handen heb geaccepteerd.
Dit was het begin van een leerzame en mooie tijd met Jos. Ik keek elke week weer naar haar les uit. Ze is ontzettend goed professioneel, heeft zeeën van geduld en ideeën , voelt aan waar de meeste aandacht nodig is en werk intensief daaraan en op een ontspannende manier. Bovendien is ze vriendelijk en heeft ze humor.
Ik vind dat mijn moeilijke klanken aanzienlijk verbeterd zijn en dat de mensen mij minder vaak vragen: 'Wat zeg je?' Bijna dagelijks als ik woorden met de klanken die ik zo vaak met Jos heb geoefend spreek, denk ik met plezier aan haar.
Jos, ik wil je bedanken voor je geduld, een leerzame tijd en vriendelijkheid.


Selecteer taal

Zoeken

Test je kennis

Hoeveel weet je al van de Nederlandse taal?

28 vragen over de Nederlandse taal en cultuur.

Klik hier voor de taaltest

Klik hier om je kennis te toetsen.

Cultuurverschillen

Natuurlijk hebben we tijdens de trainingen ook oog voor verschillen in cultuur. Dus je leert niet alleen hoé je iets zegt in het Nederlands, maar ook wát je zegt in een bepaalde situatie.

Meer weten?

Ik stel het zeer op prijs als je contact met mij opneemt. Vul hiervoor het contactformulier in. Je kunt me ook bellen op nummer 06-16 51 00 78.