Training Uitspraakverbetering (UV)

Verbeter je uitspraak zodat je je minder onzeker zult voelen en in het Nederlands antwoord krijgt en niet in het Engels.

 

Je spreekt al goed Nederlands, maar toch krijg je in het Engels antwoord zodra je je mond opendoet. Je gaat aan je niveau twijfelen, hoewel je hier al 20 jaar woont. Kun je wel Nederlands spreken? Jazeker. Het heeft eigenlijk alleen met je uitspraak te maken. Zodra Nederlanders een buitenlands accent horen, geven ze in het Engels antwoord. Heel frustrerend voor jou en slecht voor het zelfvertrouwen.

 

In de training Uitspraakverbetering houden we ons intensief bezig met dit aspect van de taalvaardigheid, zodat je in het vervolg gewoon in het Nederlands antwoord krijgt.

 

Meer weten? Kijk dan even bij cursusinformatie of neem contact met mij op.

 

.

 


Selecteer taal

Zoeken

Cultuurverschillen

Natuurlijk hebben we tijdens de trainingen ook oog voor verschillen in cultuur. Dus je leert niet alleen hoé je iets zegt in het Nederlands, maar ook wát je zegt in een bepaalde situatie.

Meer weten?

Ik stel het zeer op prijs als je contact met mij opneemt. Vul hiervoor het contactformulier in. Je kunt me ook bellen op nummer 06-16 51 00 78.