Wie ben ik?

josIk heb 19 jaar lang met veel plezier taal- en cultuurtrainingen Nederlands en Frans verzorgd voor het KIT (Koninklijk Instituut voor de Tropen) in Amsterdam. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig ondernemer. Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en Algemene Taalwetenschap, heb ik een postdoctorale opleiding Nederlands als Tweede Taal gedaan aan de UvA/Hogeschool van Amsterdam.

 

Bovendien heb ik een groot aantal cursussen en trainingen gevolgd o.a. op het gebied van Frans, Spaans, IT en interculturele communicatie. Ik heb ervaring met cursisten van over de hele wereld. Wat mijn talenkennis betreft: Engels, Frans en Nederlands beheers ik vloeiend, en Spaans en Duits op een intermediate niveau.

Jos van Craaikamp


Selecteer taal

Zoeken

Cultuurverschillen

Natuurlijk hebben we tijdens de trainingen ook oog voor verschillen in cultuur. Dus je leert niet alleen hoé je iets zegt in het Nederlands, maar ook wát je zegt in een bepaalde situatie.

Meer weten?

Ik stel het zeer op prijs als je contact met mij opneemt. Vul hiervoor het contactformulier in. Je kunt me ook bellen op nummer 06-16 51 00 78.