Cursusinformatie

Intake en eindevaluatie

Voor aanvang van elke taaltraining van Plezier in taal wordt er met iedere deelnemer een intaketest en/of  intakegesprek van een uur gehouden. Dit is nodig om de training precies te kunnen afstemmen op de wensen van de cursist en het bedrijf. Ook wordt het instapniveau bepaald aan de hand van het Common European Framework of Reference (EFR). U ontvangt een uitgebreid intakeverslag. Aan het eind van de training vindt een evaluatie plaats door de cursist en door de docent en ontvangt u een eindverslag met daarin opgenomen de eindresultaten volgens het EFR. Na afloop van de training krijgt de deelnemer een certificaat.

Locatie

De meeste trainingen geef ik in-company. Dit heeft als voordeel dat de cursisten geen tijd kwijt zijn met reizen en hun werk snel kunnen hervatten en dat ik een goede indruk krijg van uw bedrijf en de training daar goed op kan afstemmen. In overleg kan ook voor een andere locatie gekozen worden.

Cursusduur

De cursusduur varieert van minimaal 2 uur per week tot maximaal 30 uur per week voor een intensieve taaltraining. Het is ook mogelijk om voor een combinatie te kiezen van een korte intensieve training, gevolgd door een langlopende training met een lesfrequentie van eenmaal per week.
De trainingen zijn maatwerk, dus de cursusduur is afhankelijk van het niveau van de deelnemer, de doelstelling van de cursus, de beschikbare tijd en het budget.
Ik geef u graag vrijblijvend advies.

Groepsgrootte

Individuele trainingen en groepscursussen. Om iedere cursist zoveel mogelijk aandacht te kunnen geven is de maximale groepsgrootte 6 cursisten. Om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang de groepen zo homogeen mogelijk te maken voor wat betreft het niveau, de reeds aanwezige kennis van andere talen en de moedertaal van de cursist.

Tarieven

Voor bedrijven ligt het tarief tussen € 20,- per persoon per uur voor een incompany groepscursus met 6 deelnemers en  € 65,- per uur voor een incompany privécursus. Voor een intensieve taaltraining van minimaal 10 uur per week krijgt u korting op de cursusprijs.
Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de kosten van een groepscursus voor 4 deelnemers of de kosten van een intensieve taaltraining? Vraagt u dan even een gratis en vrijblijvende offerte aan.


Voor particulieren bedragen de kosten van een individuele taaltraining € 30,-- per uur, exclusief 21% btw.

 

De tarieven zijn inclusief voorbereidingstijd: er wordt dus niet een percentage hiervoor bij het cursusbedrag opgeteld. U betaalt een relatief laag bedrag aan intake/evaluatiekosten.

Hiervoor krijgt u:

  • een intake van 1 uur
  • een intakeverslag
  • een eindverslag
  • een certificaat

In overleg met de cursist wordt bekeken welk lesmateriaal geschikt is. We houden hierbij uiteraard rekening met het budget. Plezier in taal heeft ook uitstekend eigen lesmateriaal ontwikkeld. Hier kan tijdens de training gratis gebruik van gemaakt worden.

De prijzen zijn exclusief 21% btw.

 


Selecteer taal

Zoeken

Test je kennis

Hoeveel weet je al van de Nederlandse taal?

28 vragen over de Nederlandse taal en cultuur.

Klik hier voor de taaltest

Klik hier om je kennis te toetsen.

Cultuurverschillen

Natuurlijk hebben we tijdens de trainingen ook oog voor verschillen in cultuur. Dus je leert niet alleen hoé je iets zegt in het Nederlands, maar ook wát je zegt in een bepaalde situatie.

Meer weten?

Ik stel het zeer op prijs als je contact met mij opneemt. Vul hiervoor het contactformulier in. Je kunt me ook bellen op nummer 06-16 51 00 78.