Taaltraining ‘Doorbreek de taalbarrière’

Heerlijk om in het Nederlands antwoord te krijgen als je Nederlands praat, en niet in het Engels.

Je woont al een aantal jaren in Nederland. Direct na aankomst – of misschien wat jaren later – heb je een cursus Nederlands gedaan, misschien heb je er daarna nog een of meer gevolgd. Je begrijpt heel veel als je leest en luistert, en je kunt ook Nederlands spreken …. als je de kans krijgt. Nederlanders bedoelen het niet kwaad als ze je in het Engels antwoord geven zodra ze je Nederlands horen praten, maar het zou toch veel beter zijn als je de kans zou krijgen om je Nederlands te gebruiken.

Met de korte training ‘Doorbreek de taalbarrière’ van Plezier in taal willen we bereiken dat je je Nederlands durft te gebruiken en tegelijkertijd poetsen we je kennis nog wat op, zodat je nog zekerder bent van wat je zegt.

Het gaat niet vanzelf. Je moet er wel iets voor doen, maar het kan op een leuke manier waarbij je je prettig voelt en waarbij je meer blijkt te kunnen dan je dacht.

 

Meer weten? Kijk dan even bij cursusinformatie of neem contact met mij op.

 

 

 

 

 


Selecteer taal

Zoeken

Cultuurverschillen

Natuurlijk hebben we tijdens de trainingen ook oog voor verschillen in cultuur. Dus je leert niet alleen hoé je iets zegt in het Nederlands, maar ook wát je zegt in een bepaalde situatie.

Meer weten?

Ik stel het zeer op prijs als je contact met mij opneemt. Vul hiervoor het contactformulier in. Je kunt me ook bellen op nummer 06-16 51 00 78.