Tarieven

Voor bedrijven ligt het tarief tussen € 20,- per persoon per uur voor een incompany groepscursus met 6 deelnemers en  € 65,- per uur voor een incompany privécursus. Voor een intensieve taaltraining van minimaal 10 uur per week krijgt u korting op de cursusprijs.
Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de kosten van een groepscursus voor 4 deelnemers of de kosten van een intensieve taaltraining? Vraagt u dan even een gratis en vrijblijvende offerte aan.


Voor particulieren bedragen de kosten van een individuele taaltraining € 30,-- per uur, exclusief 21% btw.

 

De tarieven zijn inclusief voorbereidingstijd: er wordt dus niet een percentage hiervoor bij het cursusbedrag opgeteld. U betaalt een relatief laag bedrag aan intake/evaluatiekosten.

Hiervoor krijgt u:

  • een intake van 1 uur
  • een intakeverslag
  • een eindverslag
  • een certificaat

In overleg met de cursist wordt bekeken welk lesmateriaal geschikt is. We houden hierbij uiteraard rekening met het budget. Plezier in taal heeft ook uitstekend eigen lesmateriaal ontwikkeld. Hier kan tijdens de training gratis gebruik van gemaakt worden.

De prijzen zijn exclusief 21% btw.

 


Selecteer taal

Zoeken

Test je kennis

Hoeveel weet je al van de Nederlandse taal?

28 vragen over de Nederlandse taal en cultuur.

Klik hier voor de taaltest

Klik hier om je kennis te toetsen.

Cultuurverschillen

Natuurlijk hebben we tijdens de trainingen ook oog voor verschillen in cultuur. Dus je leert niet alleen hoé je iets zegt in het Nederlands, maar ook wát je zegt in een bepaalde situatie.

Meer weten?

Ik stel het zeer op prijs als je contact met mij opneemt. Vul hiervoor het contactformulier in. Je kunt me ook bellen op nummer 06-16 51 00 78.